Nye Proace

Får jobben gjort

fra 287 600,-

Proace. Får jobben gjort

Proace er kvikk og lettkjørt og passer alle slags virksomheter. Den nye varebilen tilbys i et bredt utvalg og flere varianter enn før. Den blir tilgjengelig i to utstyrsgrader og i tre karosserilengder: • Proace Lang, Medium og Compact

Kraft

Hvor stor effekt trenger du? Proace leveres med tre forskjellige dieselmotorer i kombinasjon med manuell eller automatisk girkasse med 5 eller 6 trinn.

 

Sikker

Proace har et høyt sikkerhetsnivå. Kollisjonsputer, stabilitetskontroll (VSC) og bakkestarthjelp sørger for at kan kjøre sikkert og ta deg frem.

Problemfritt bilhold

Toyotakvalitet kombinert med et gjennomført vedlikeholdsprogram, gode garantier og lave driftskostnader sikrer deg en bil som hjelper deg til å holde virksomheten i gang.

 

Tar deg frem

Proace har gode kjøreegenskaper og tar seg frem også når forholdene er vanskelige. Takket være Toyota Traction Select kan du tilpasse veigrepet til forskjellige underlag og ta deg sikkert frem.

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 9 500,-
Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 0,64 l/mil, 168 g/km og 187 mg/km
Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning).