Prius+ Seven

Stasjonsvognen for den bevisste familien

Hybrid fra 355 400,-*

Prius+ Seven. Hybrideffektivitet i familieformat.

Prius+ Seven har fått et design og løsninger som passer perfekt for aktive familier og andre bilbrukere med ekstra plassbehov. Den gir plass for opptil 7 personer og 5 av setene kan felles flatt ned i gulvet i alle mulige kombinasjoner slik at bagasjerommet blir hele 1.750 liter. Takket være hybridteknologien er dette en flerbruksbil med enestående drivstofføkonomi og svært lave CO2-utslipp.

Teknologi

De avanserte funksjonene i Prius+ Seven gjør det enklere å kjøre. De intelligente teknologiene som Head Up Display (HUD) - frontrutevisning, sørger for at får se viktige data i synsfeltet ditt og den intelligente parkeringshjelpen gjør det uproblematisk å finmanøvrere der det er trangt om plassen. Det blir morsommere å være sjåfør og behageligere å være passasjer.

Fleksibilitet

Prius+ Seven gir deg en rekke kombinasjoner av antall passasjerseter og bagasjeromsplass. Med 7 passasjerseter i bruk, får du typisk plass til skolesekker eller treningsbagger, og med fem seter i bruk, kan du laste inn hele feriebagasjen. Med midtsetet i andre seterad nedfelt, rydder du rom for snøbrett og ting av lignende lengde, mens du med begge de bakerste seteradene nedfelt, kan laste inn to sykler.

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 9 500,- utslipp CO2 og NOx: fra 0,41 l/mil, 96 g/km og 6 mg/km
Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning).