Nye Land Cruiser

Legenden

Varebil fra 522 700,-* Personbil fra 869 500,-*

Land Cruiser. Uslåelig styrke. Legendarisk karakter.

Med en historie på mer enn 65 år bak seg, fremstår den nye Land Cruiser med en enestående kvalitet, slitestyrke og pålitelighet. Den er kjent for å kombinere evnen til å ta seg frem overalt med komfort og luksus.

Raffinert som ingen andre

Land Cruiser er en ikonisk blanding av flott design og imponerende funksjonalitet. Den nye fronten har LED-lykter med integrerte kjørelys, en imponerende grill og integrerte tåkelys i støtfangeren.

Trygg og sikker

Land Cruiser er utstyrt med en rekke teknologier som gjør det mulig å kjøre videre der andre må melde pass. Kontinuerlig firehjulsdrift med MTMS (Multi-Terrain Management System) sørger for en enestående fremkommelighet.

Uslåelig beskyttelse

Land Cruiser er bygget for å gi uovertruffen sikkerhet. Nyt kjøreopplevelsen hver eneste gang du legger ut på tur.

 

Fremdeles uten rivaler

Mer enn 60 års erfaring fra veier og villmark over hele verden har gjort Land Cruiser til det den er i dag. Kompromissløs kvalitet, holdbarhet og pålitelighet. Vår tradisjon med høy kundetilfredshet bekrefter det solide konstruksjonsarbeidet og den gjennomførte produksjonskvaliteten på denne firehjulstrekkeren.7913

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 9 500,-
Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 0,81 l/mil, 213 g/km og 14 mg/km
Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning).