GT86

Passion is back

Fra 536 100,-*

Nye GT86. Heart Racer.

Med sin holdning i å matche sine ekstraordinære evner, har GT86 slående aerodynamisk utvendig design som inkluderer nye LED-lykter og ny signatur frontgrill. Med sin lette konstruksjon, lave tyngdepunkt og responsiv 2,0 liters motor, gjør GT86 til en fryd å kjøre. Den er komfortabel, har høy kvalitet i interiøret, balanserer kjøredynamikk, noe som gir GT86 en premium utgave.

Kjøreopplevelse

Sjelen i Toyotas sportsbilarv tas videre i GT86. Denne modellen er like spennende å kjøre som den ser ut. Lav vekt og en boxermotor med 200 hk sørger for en kjøreopplevelse som er engasjerende og ikke minst morsom.

 

Bygget for kjøreglede

GT86 er bygget for å rendyrke kjøregleden. Den har lavt tyngdepunkt og perfekt vektfordeling som gir enestående kjøreglede, og gjør den til en opplevelse å sitte bak rattet.5722

5729

Forfriskende ytelse

Med sin lette vekt og frontmonterte 200 DIN hp 2.0 l boxermotor i kombinasjon med Toyota D-4S-teknologi, gir GT86 tilstrekkelig kraft og dreiemoment. Resultatet er en enormt engasjerende kjøretur.

Legendarisk arv for dagens virkelighet

GT86 ga motorjournalistene mange grunner til å finne frem de sjeldne godordene da den ble lansert. Her fant de en bil som tar Toyotas legendariske renommé for unike sportsbiler til en nytt nivå - og som er tilgjengelig for mange.

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 9 500,-
Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 0,69 l/mil, 164 g/km og 12 mg/km
Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning).