Auris 5d

Kvalitet i elegante linjer

Fra 293 000,-* Hybrid fra 285 100,-*

Norges mest kjøpte hybrid

Den nye Auris er en bil du kan glede deg til å kjøre. Den har et design som er umiddelbart iøynefallende og i kupeen møter du et gjennomarbeidet miljø med materialer av førsteklasses kvalitet. Den nye modellen tilbys med Toyotas kjente hybridteknologi og med forskjellige bensinmotorer slik at du kan finne den motoriseringen som er perfekt for deg.

Moderne og mangfoldig

I kompaktklassen gir Toyota Auris deg valg mellom bensin-, diesel- og hybriddrift. Med sine lekre linjer og moderne design, går Auris rett hjem hos kresne bileiere som ønsker seg en bil som er klar for aktive hverdager og komfortable langturer i ferier og fritid.

 

Rommelig og raus

Med alle setene i bruk, har Auris et bagasjerom på 360 liter. Når de 60:40 delte baksetene legges ned, øker du plassen betraktelig. Bilen har en rekke smarte oppbevaringsrom, inkludert et ekstra rom under gulvet i bagasjerommet.auris-touring-sports_2015-01_interior_2_1600x900

Fokus på innovasjon

Enten det gjelder ny teknologi inne i bilen, som for eksempel Toyota Touch & Go, utvendig som Follow-me-home-lykter eller det siste innen Hybrid Synergy drive® - er det alltid rom for nye ideer.

 

Førsteklasses kvalitet er en selvfølge

Finish av høy kvalitet og raffinerte materialer sørger for imøtekommende atmosfære i nye Auris: skinntrukket ratt, lekre detaljer i metall i tillegg til flere andre særpregede interiørelementer. Auris Hybrid har samme høye kvalitet som Auris og har i tillegg sine spesielle instrumenter og andre hybridspesifikke detaljer.

 

 Dynamiske kjøreegenskaper

Auris nyter godt av forbedringer når det gjelder karosseriets stivhet, fjæring, styresystem, førerposisjon og vektfordeling - alt for å gi komfort og kjøreglede. Hybridutgaven har også forbedringer som gjør hybridkjøring til en enda mer behagelig opplevelse. Automatgir er blant annet standard på alle våre hybridbiler.6652

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 9 500,-
Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx Auris: fra 0,38 l/mil, 99 g/km og 10 mg/km
Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx Auris Hybrid: fra 0,36 l/mil, 84 g/km og 5 mg/km
Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning).