Auris Touring Sports

Design og smarte løsninger

Hybrid fra 312 000,-*

Velg en hybrid familiefavoritt

Den nye Auris Touring Sports er en stasjonsvogn du kan glede deg til å kjøre. Den har et design som er umiddelbart iøynefallende og i kupeen møter du et gjennomarbeidet miljø med materialer av førsteklasses kvalitet. Bagasjerommet er stort og lett tilgjengelig. Den nye modellen tilbys med Toyotas kjente hybridteknologi og med forskjellige bensinmotorer slik at du kan finne den motoriseringen som er perfekt for deg.

Uimotståelig utseende

Stor fleksibilitet, sofistikert utseende: Nye Auris Touring Sports kombinerer maksimal bagasjeplass og funksjonalitet med et stilig, dynamisk eksteriør.

 

Plass og funksjonalitet

Godt med plass og stor anvendelighet er en klar fordel. Lav lastehøyde, Easy flat seter og mange oppbevaringsmuligheter gjør Auris Touring Sports usedvanlig bekvem å bruke.auris-touring-sports_2015-01_interior_1600x900

Den første hybriden i sin klasse

Toyota Auris Touring Sports gir et helt nytt referansepunkt. Nå som den er tilgjengelig som hybrid – den første i sin klasse – har den en rekke fordeler som vanlige forbrenningsmotorer vanskelig kan måle seg mot.

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 9 500,-
Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx Auris Touring Sports: fra 0,43 l/mil, 113 g/km og 7 mg/km
Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx Auris Touring Sports Hybrid: fra 0,37 l/mil, 85 g/km og 5 mg/km
Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning).